Under the weather design

Har vært ganske syk en god stund nå, og kom på et kult design jeg så på en negleblogg en gang (husker ikke hvilken dessverre). Den spilte på utrykket at man er under the weather. Tenkte det var en perfekt timing siden jeg akkurat hadde fått China Glaze - Recycle og China Glaze - Snow. Skyene er lagd på frihånd med en dotting tool. Steinene skulle representere lyn og regn hehe. Må vel innrømme at jeg anser denne her som en smule mislykket hehe, men morsomt forsøk i hvert fall og det gjorde at jeg fikk noe og styre med nå som jeg er syk.

English: I remember seing some other nail polish blogg doing a funny design on the term under the weather, tried it myself but I count this one as kind of a failure, it was still fun though! The grey is China Glaze - Recycle and the sky is made of China Glaze - Snow.

2 kommentarer

Vikkebekke

16.12.2010 kl.16:33

Man må vel prøve seg en del ganger før man får det til eller finner noe som passer bra. Hvis jeg noen gang skulle få lyst til å fikse neglene mine (får håpe jeg en dag får lyst til å gjøre de... litt... pene), så vet jeg hvor jeg skal henvende meg. Du kan starte egen neglesalong snart!! =P Parkdressen passer også utafor mine kjærestekilo, men skl kutte ut godis...snart så kanskje buksene sitter også. Og det er et evig kaos på ebay... du burde nok vite nøyaktig hva du skal ha og skal søke etter. Fikk et par fine hårbøyler i posten i dag, mer er i vente =)

Vikkebekke

16.12.2010 kl.16:48

Vi trenger egentlig ingen andre til å kommentere innlegg, når vi er helt sinnsyke på å kommentere hverandres!!! Nesten som en heftig meldingsutveksling på facebook, bare at det ikke er det. Siden bloggen din heter neverleavewithout kan du gå for litt sminke og hår, og ikke minst klær... det er jo ting man aldri kan dra uten (med mindre man skal i stallen...). Jeg elsker jo å skrive, så får satse på det... har nå blogget aktivt i 10 dager, og håper å fortsette en liten stund til før jeg går lei. Å være på topplista i Re er jo helt sinnsykt! (Hvordan fant du ut det?). Blogg.no er litt idiotisikkert ja, du får jobbe med designet så det blir bra =) Det var så mye gøyere å skrive her, enn å lese til eksamen i morra. YEAH!

Skriv en ny kommentar

hits