I HEART my nails!

Prøvde ut en ny neglelakk her, Opi - Do you lilac it? viste den var veldig lik Opi - Done out in deco (som er en av mine virkelig favoritt neglelakker!), og denne her seilte også rett inn på favoritt listen med en gang! Allikevel etter en stund synes jeg det blir litt kjedelig så fant ut at jeg skulle kun ta konad på tuppene slik at fargen likevel syntes veldig bra, valgte meg ut et design på konad plate m73 og brukte konad sin hvite spesiall lakk. Som dere ser så var det ikke så veldig lett og treffe så det ble perfekt, hehe er første gang jeg har tatt konadtrykk som er lagd for tuppene så syntes ikke det ble så verst, fant utav litt greier som nok gjør at nestegang blir det enda bedre, øvelse gjør mester!Hvilken farge har du øverst på listen din over favoritt neglelakker? Her i huset er det i hvertfall lilla som leder for tiden!

9 kommentarer

ingridvollan

18.12.2010 kl.11:08

Jeg måå få kjøpt meg sånne stempel:)

ingridtonheim

18.12.2010 kl.11:27

Søte negler :)

Modesty

18.12.2010 kl.11:34

Ja jeg anbefaler det virkelig. Hjertene er fra konadplate M73. Kan anbefale og eventuelt kjøpe det fra ebay, tror det er omtrent billigst der. Hvis man vil handle fra norskt sted vet jeg at nelly.com har mye konad ting også (men de har nok ikke alle de forskjellige platene inne hele tiden). =)

Engel med horn

18.12.2010 kl.13:48

Hei

Nå ble jeg så inspirert av deg at jeg har bestilt et lite "start kit" fra Nelly, i tilegg til en ekstra plate og lakk. Fungerer det forøvrig med vanlig overlakk over? Eller må det også være en spesiallakk?

Blir spennende og se hvordan resultatet blir, har vært neglbiterr i 15 år, og er nå på min femte måned uten biting, så da blir sånne ting ekstra gøy :)

Hyggelig med blogger hvor man kan få litt ekstra inspirasjon :)

ingridtonheim

18.12.2010 kl.14:09

Den er litt gammal den der, og jeg får ikke fjerna den... Jeg tok LP kurset i april, og ble frisk igjen etter det :) Med meg hadde det fysiske sykdommen gått over til å bli psykisk, og det kurset hjalp så utrolig mye :) Jeg sliter fortsatt med litt sosialtangst og andre pykiske ting i ettertid, men dette er noe jeg bare må jobbe mer med :) Nå er jeg i full fysisk aktivitet igjen, og har aldri hatt noe som helst tilbakefall, men sliter en del med kvalme da. Startet nytt liv med ny gutt, skole og hestene igjen, og det er deilig :D Håper det finner noe som kan hjelpe deg, for denne sykdommen er faen meg noe dritt altså! Tok vekk 1 helt år av livet mitt, som jeg ikke kommer til å få tilbake...

Modesty

18.12.2010 kl.20:56

Engel med horn: Det funker fint med vanlig overlakk, eneste er at du må passe på at du kun tar over konaddesignet en gang med overlakken, hvis du drar overlakken over to ganger på et sted blir fort konadlakken dratt litt utover, om du føler at du ikke fikk dekket helt over designet er det bedre og la overlakken bli tørr også ta et lag til etter det. Gratulerer med og ha sluttet og bite negler foresten, og tusen takk for kjempe koselig komplimang. =)

Caroline Fauskan

18.12.2010 kl.21:25

sv; Herregud så utroolig kule negler du hadde, å den fargen var veldig fin! jeg har en veldig lignende farge fra depend som er min favoritt for tiden!:D

Modesty

19.12.2010 kl.14:12

Caroline Fauskan: Tusen takk, bra vi er flere som digger den her fargen på neglelakk, hehe. <3

Solveig bw

21.12.2010 kl.00:37

Utrulig kult! :D

Skriv en ny kommentar

hits