Møt familien!

Huset med det rare i!
Vi kan jo begynne med engelen ulven i fåreklær først! Navnet på tassen ovenfor er Cruella (Ella i dagliglivet), hun er en 4 måneder gammel storpuddel (som høres mest ut som en grand danio når hun drikker og når hun er supergrov i molet og skremmer mammaen sin med og være supervakthund!). Verdens skjønneste tass som er 100% ren underholdning 24/7.
Min kjære Lady, eller som hun heter i stamtavla Ocean of Light noe som er ganske passende da hun virkelig lyser opp et rom. Verdens smarteste og dummeste hund samtidig, blant hennes skjulte talenter er det å åpne (og lukke!) dører og det og klare og rappe mat uten at noen merker det hahaha.
Også har vi selvfølgelig den alltid vakre forloveden min Stian. Et bilde sier mer enn tusen ord... Haha!

Blant familiemedlemmene som ikke bor i huset har vi
Luven en fem år gammel belgisk varmblods som jeg har eid i to år nå. Verdens beste hest som alltid yter 110% og som hittils ikke har skjønt at det ikke er noe han ikke kan hoppe over. One in a million!
Rocky ponnien min som er seks år gammel, eid han siden han var tre år og innridd og trent han opp selv. Verdens kuleste ponnitass med et skikkelig glimt i øye!

Som dere sikkert har skjønt innen nå så er det skjeldent jeg kjeder meg hehehe. Holdt på og daue på meg her om dagen da Ella kom med snuten sin oppi øret mitt (noe som forsåvidt er ganske vanlig), så ble hun bare sittende sånn en liten stund også plutselig HIKK!, så begynte hun fader meg og hikke når hun satt der med snuten i øret mitt! Good times altså.

Hva består din innerste familie av?

4 kommentarer

Vikkebekke

22.12.2010 kl.06:39

For en vakker familie, det er jo bare søte medlemmer av den =P Må være en blanding av firbente og tobente synes jeg, for at det skal balanseres riktig! =P

Modesty

22.12.2010 kl.11:59

Vikkebekke: Hehe ja balansen er viktig! Masse dyr og noen få mennesker er en god oppskrift hehe.
Åh, hjelper ikke på min valpesyke å se så søte hunder ;p

Min familie består av 2 storpuddler, 1 svart og 1 aprikos :)

Modesty

24.12.2010 kl.00:14

Stine Marie: Hehe, bra og vite at det er flere av oss puddel elskere! Min valpesyke er litt stagget nå som jeg har en valp, hehe synes det er mer jobb jeg kunne huske! Men det er veldig givende og koselig også da. <3

Skriv en ny kommentar

hits