ELSKER nyttårsforsetter jeg!

Elsker nyttårsforsettene mine, greia er vel at man må tenke godt gjennom dem og ikke gape over for mye. Tror jeg har gapet over akkurat nok, og har skaffet meg en egen bok jeg skriver i litt hver dag om hvordan det går med nyttårsforsettene mine. En annen ting er vel også litt det at man må huske at nyttårsforsett er en "working progress", kanskje man ikke alltid får dem til men alt er da ikke tapt likevel, da må man bare fortsette der man slapp og jobbe videre, for poenget er vel først og fremst med nyttårsforsett at livet skal bli bedre enn hva det var i 2010 eller hva?

Mine nyttårsforsett er nok ganske vanlige, prøve og heller være for tidlig ute enn for sent, spise sunnere, trene gjevnlig, bruke tid på turer/miljøtrening/trening av hundene, prøve og gjøre litt husarbeid hver dag (sånn at hvis man plutselig får overraskelsesgjester så ser ikke huset helt bomba ut) og være litt mer effektiv (like greit og få gjort unna mest mulig slik at man får mer tid til og se filmer og lakke negler eller hva?!). Foreløpig synes jeg det går veldig bra, og det gir jo en god følelse som gjør at man har lyst til og fortsette.

Vi er nå 10 dager inne i det nye året, hvordan går det med DINE nyttårsforsetter, har du klart og holde dem eller har det gått helt skeis?

6 kommentarer

Cissi

10.01.2011 kl.15:23

Kikar in och undrar om du vill vara med i en tävling på min blogg där du kan vinna en check?

Allt du behöver göra är att kommentera inlägget att du är med i tävlingen. Kram! :)

Millamor

10.01.2011 kl.15:56

Å holde orden i huset var et bra nyttårsforsett:D Det burde absolutt jeg og hatt, kan ikke ha folk på uventa besøk vi, for det ser som regel ikke ut her :S

Og du, hvor har du kjøpt alle de fine neglelakkene?? Ikke bra for lommeboka å oppdage bloggen din;)

Modesty

10.01.2011 kl.20:19

Millamor: Her ser det som regel bomba ut allerede siden huset er et oppussinsprosjekt så merker det at sånn halveis ryddig må det ihvertfall være! Så blir man jo litt mer fornøyd i hverdagen også, kjæresten er veldig lykkelig hver gang vi har et bord og spise ved uten at jeg må hasterydde rett før maten hehe.

De fleste neglelakkene er kjøpt på ebay (har nå også oppdaget www.transdesign.com som jeg skal bestille fra nå snart, har før fått beskjed om at dataen ikke synes siden er safe nok men nå som jeg har fått meg spendon gavekort sak er jo ikke det noe problem men hovedparten av neglelakken kommer jeg nok fortsatt til og kjøpe på ebay), det trenger faktisk ikke og være så dyrt om man ikke tar heelt av (sånn som undertegnede hehe). Betaler som regel rundt 50-60 kr pr neglelakk (av merkene Opi, China Glaze og Nubar da som regel) med frakt og for en neglelakk. Så det betyr at jeg som regel får meg tre neglelakker for hva de selger EN Opi neglelakk for her i Norge... Du får starte med og plukke deg ut bare noen få store favoritter også supplementere med en ny neglelakk i måneden eller noe sånt så går det som regel ann selv på et strengt budsjett og vips etter et år har du plutselig 12 neglelakker eller mer i samlingen. ;-) En neglelakk for hver gang man har nådd et eller annet delmål kan jo også være en god ide, så kan du slå enda en flue i samme smekk, hehe.

Gale og Normale

10.01.2011 kl.22:06

sv; ha ha, nei det tenkte jeg ikke på. Noe jeg burde med tanke på at jeg har fem småsøsken :p HAHA

Vikkebekke

10.01.2011 kl.22:16

Begynner på nyttårsforsetter og et sunnere liv neste uke ;) Er jammen ikke lett... Det var en jobb i Floyd, noe webbutikkarbeid. Men aller helst vil jeg lage en hestebutikk som du kan handle deg blakk i!!!

Modesty

11.01.2011 kl.12:41

Vikkebekke: Hahaha ønsker du meg en blakk skjebne altså?! =P Ser for meg moteshowet ditt allerede (for du må jo selvfølgelig da lage deg noe ala Kingsland selvfølgelig), og du går stolt i tet med de hotteste plaggene hahaha. ;-)

Skriv en ny kommentar

hits