Roser, sommerfugler og alver!

En av tankene jeg gjorde meg om China Glaze Recycle var at den ville være perfekt som lerret for de ideene jeg hadde, noe som var ganske løse ideer og jeg bare lekte meg frem til resultatet. Ble faktisk veldig fornøyd, har brukt sølv konad spesiall lakken og China Glaze Emotion til stemplingen.  Har brukt fauxnad plater som er innkjøpt på ebay. Så enda penere ut i dagslys men fikk ikke tid til og ta bilder i dagslys så dette får duge.

Morsomt og bare leke seg innimellom. Også fant jeg ut at jeg bare MÅ få tak i flere av China Glaze Romantique kolleksjon neglelakkene for jeg digger dem til konad. Hadde tenkt og ha på denne lenge for jeg ble så fornøyd, men så knakk en bit av ene neglen, også klarte jeg og ødelegge en negl når jeg filte huden på hælen min og ene neglen på tommelen begynte plutselig og få en revne skikkelig langt nede, hjeeeeelp hater når neglen brekker av sånn at huden er lengre ut enn neglen, må få skaffet meg et sånt kit som kan redde meg fra slikt. Så får dessverre ikke beholdt denne så lenge.

Men det er også gode nyheter for som dere kanskje har fått med dere har jeg bestilt meg 11 elf neglelakker, og jeg er ihvertfall KJEMPE spent på og prøve dem ut og nå blir det jo hakket nærmere at jeg får begynt på det!

9 kommentarer

Isa

18.01.2011 kl.15:30

Det ble fint :)
Så fint det ble :) Jeg har CG- Admire, Cherish, devotion og passion fra Romantique kolleksjonen og er utrolig glad i de fargene.

siljemariemosveen

18.01.2011 kl.21:20

Det var skikkelig fint! :D

siljemariemosveen

18.01.2011 kl.21:21

Det var skikkelig fint! :)

Malin Baade Løken

18.01.2011 kl.22:47

sv: da er vi to :)

Anette

19.01.2011 kl.15:01

Fint :D Hvor kjøper du China glaze neglelakkene ?

Modesty

19.01.2011 kl.16:19

Anette: Vanligvis har jeg kjøpt dem på ebay, men fant ut at det er billigere og kjøpe dem på http://transdesign.com/ Såvidt jeg har skjønt lønner det seg og ville kjøpe ni neglelakker omgangen derfra pga frakten, jeg betalte vel 20 dollar tror jeg i frakt når jeg bestilte ni lakker. =)
Så utrolig lekkert. Var det slik at det er slik stempel ting som gjør at du får mønsteret?? :) Kjempe fint.

Modesty

20.01.2011 kl.10:22

Charlotte: Yes samme konsept som konad stemplingen bare at dette er noen andre plater enn konad sine. =)

Skriv en ny kommentar

hits