Nfu-Oh Holo lakkene 64, 63 og 65

Dette er da mine tre holo lakker som jeg foreløpig har i samlingen min (ønsker meg to til! hehe). Smekker til med alle tre i et superlangt innlegg, hehe.

Først ut har vi nummer 64 som er den lillaFørste bildet tatt i skyggen, de to andre bildene er tatt i sola, aner ikke helt hva som skjedde på det siste bildet tror det var en plutselig intens flørt mellom sola, neglelakk og kamera hehe. Trodde dette skulle bli min store favoritt siden jeg digger lilla, men denne gav meg ikke alt jeg ville ha så jeg fortsatte til rosa som oppfylte alle mine forventninger!

Nummer to ut er nummer 63 som er den rosa

Første bildet er tatt i skyggen, resten er tatt i sola. Denne er min store favoritt av de tre. NYYYYDELIG! Også var det absolutt denne som hadde mest regnbuesjel hehe, bare se på alle de fine fargene på noen av bildene! Spesielt bilde nummer tre sier litt om hvorfor dette var storfavoritten.

Sistemann ut er nummer 65 som er blåFørste bildet er tatt i skyggen, resten i sola. Denne levde heller ikke heeelt opp til forventningene, mye også fordi jeg kjente at jeg mye heller ville hatt sølv fargen på istedenfor denne blå men man taver hvad man haver! Denne var nok den fargen som var nydeligst av de tre i skyggen, den var utrolig kul både i skyggen og i lyset men etter og ha hatt på rosaen som gav meg så mye farger var nok holoen på denne litt nedtur igjen, men absolutt veldig fin denne fargen også. Neste gang får jeg prøve denne først så liker jeg den sikkert enda bedre.


Alt i alt
så er jeg kjempefornøyd med mine tre nye holo lakker. Som basecoat har jeg brukt Aqua Base fra Nfu-Oh, holo lakken blir bra med ca to lag og overlakk har jeg droppet. Neglelakkene er kjøpt fra http://www.viis.ee

Ellers ble de alle sammen lagt mens jeg var som mest surrete pga hjernerystelsen og jeg har ikke ryddet opp noenting rundt neglene i det hele tatt! Det skal de virkelig ha plusspoeng for! Men som dere ser er det noen steder jeg har chippet dem littegranne, men det er fordi jeg gjerne har hatt dem på en dag eller to før bildene er tatt (måtte jo ha ordentlig sol forhold) og det er jo som sagt uten overlakk over.

Eier du noen holo lakker?

3 kommentarer

mmarika.com

13.03.2011 kl.12:45

fine farger:)
Åh, super fine farger :D Jeg kjøpte meg 3 av holo lakkene fra MUS igår. Og bestilt de fra Catherine Arley som Karianne har vist på bloggen sin. Så nå blir det skikkelig holo"party" her hos meg snart xD

SuperRosa

14.04.2011 kl.17:52

Jeg elsker holo og glitter! Tenkte jeg skulle handle meg en på makeup store i helgen :)

Skriv en ny kommentar

hits