Svart med søvteip

Dette er noe jeg har villet prøve ut en stund, men så har jeg bare utsatt og utsatt det. Hvorfor vel, fordi jeg er teit og tenkte at det sikkert var supervanskelig og få til vel! Men det var det jo absolutt ikke, litt knot men ellers helt greit å få til. Dette designet lærte jeg av superflinke Karianne på Neglelakkmani

Iiiiiih, neglelakke lykke! Beklager dårlige mobilbilder fra sånn ca midt på natta og uten clean up, men i løpet av natten hadde jeg klart og få merker i neglelakken (TL sin topcoat er bare ikke bra nok, men det hadde jo jeg selvfølgelig glemt + at jeg er tom for alt annet omtrent). Så da blir det ikke noe bedre bilder i dag. Aner ikke hvor kameraet mitt er i flyttekaoset heller, hehe alt er kaos!

Den svarte neglelakken er China Glaze Liquid Leather (digger navnet!) og sølvteipen er kjøpt til en slikk og ingenting på ebay (søk på feks nail striping tape).

Gjett om det skal bli flere variasjoner av teip design fremover! Jeg har allerede masse, masse forskjellige ideer som bobler i hodet men siden jeg faktisk brukte littegranne tid på dette designet (og det ser råkult og classy ut!) så skal det nok få bli på neglene en liten stund fremover.

Hva synes du? Noe du kunne tenkt deg å prøvd ut?

4 kommentarer

Celina Karine

06.11.2012 kl.01:11

sv; tusen takk for en utrolig koselig kommentar, satte veldig pris på den :) sov godt du også!

negldesignet var veldig stilig også, hehe :)
sv; Tusen takk ^^

Multi2ne

09.11.2012 kl.12:55

Nice & Classy!

Kjempe flott blogg du har :D

Modesty

09.11.2012 kl.13:21

Multi2ne: Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

hits