James Bond glitter kombinasjon!

Når mannen kom hjem med en del neglelakker fra OPI sin Skyfall/James Bond kolleksjon viste jeg at det var en kombinasjon jeg bare måtte prøve ut. Nemlig Casino Royale med The Living Daylights oppå. Tror kanskje jeg hadde litt høye forventninger for jeg endte faktisk opp med å føle meg litt skuffet når det først var på neglene (men igjen så var humøret veldig dårlig også da), må innrømme at den vokste veldig på meg (eller så var det også fordi humøret ble bedre hehehe). Er glad jeg hadde på overlakk på denne uansett pga glitteret, hadde faktisk dette her på neglene en ukes tid og det er egentlig en stund til meg å være!

Herligheten det var innmari god kvalitet på de bildene må jeg si! Meeen jeg har jo ikke fått sjekket hvordan de ble på dataen og nå er den tatt av. Dere får ihvertfall en ide om hvordan fargene er da, glitteret er en litt artig fargekombinasjon egentlig. Glitteret skal definitivt brukes flere ganger (selv om jeg kom på hvorfor jeg ikke orker glitter så ofte når det skulle tas av igjen hehe).

Nå har jeg en ny neglelakk fra samme kolleksjon på neglene, kan si så mye som at jeg ELSKER den!!! Lover dyrt og hellig og alt det der at jeg skal få noen ordentlige bilder av den, for den er bare AMAZING! :D

4 kommentarer

Kristine

26.11.2012 kl.01:23

Lekkert!

cherise

26.11.2012 kl.10:47

Det var sykt kult!

vilblifrisk

13.12.2012 kl.20:17

Så mange fine negledesign/lakker du har på bloggen! Skulle ønske jeg var like flink med neglelakk-kosten:P

Modesty

13.12.2012 kl.21:25

vilblifrisk: Tusen takk! Hehe øvelse gjør mester! Kan love deg at jeg ikke lakket sånn her når jeg begynte med neglelakk. ;-)

Skriv en ny kommentar

hits