Bipolar?!Jeg har alltid vært rar/gal/unormal, som jeg synes er helt greit men i perioder bikker det litt vel over. Noe ingen helt fant ut av. For mange år siden foreslo jeg bipolar og det ble satt som diagnose i papirene mine. Men siden følte jeg ikke at det helt stemte. Nå mange år senere må jeg kanskje begynne å se sannheten i øynene, bipolar er kanskje definitivt den diagnosen som er nærmest til å forklare hvordan jeg er i tillegg til en eventuell ME diagnose.

Hadde jo psykolog time på torsdagen. Begynte timen med å si at jeg hadde tenkt endel på bipolar diagnosen i det siste og at den kanskje stemte, at jeg kanskje hadde en hypoman periode eller var på god vei. Satt hele timen og var så rastløs som fy. Fikk til og med høre at psykologen fikk helt vondt av meg og syntes synd på meg, så endte opp med å få med meg resept på medisiner som skulle hjelpe meg til å sove og roe hjernen litt. For jeg satt der og var helt hyper mens jeg sa at jeg var så sliten og at kroppen ikke tålte denne påkjenningen i det hele tatt. Er egentlig superskeptisk til medisiner men den kvelden tok jeg det for det var enten det eller å gjøre noe jævelig dumt etterhvert utover på natta om jeg ikke fikk sove. Utrolig nok funket medisinen veldig bra på meg! Fikk sovet ti timer (noe som kjentes ut som et mirakel), og jeg fikk tatt meg en ridetur mens medisinen enda var litt i kroppen for da klarte jeg å samle tankene litt.Så da tok man seg plutselig en tur til Oslo, til et sted hvor jeg aldri har vært før. Noe jeg ellers aldri ville funnet på, men jeg koste meg veldig der borte hos noen venner. Så var der fra fredag til lørdag kveld. Tok en ny pille når jeg kom hjem og har derfor fått enda en natt med ti timers søvn, ikke verst. Er ubeskrivelig deilig at det finnes noe som gjør at jeg får sove uten å gi meg en utrolig hangover osv!

I dag er alt rart, aner ikke helt hvordan humør jeg er i eller hva jeg skal gjøre/finne på. Svinger fra at jeg virkelig har lyst til å kjøpe meg en hest til, til at jeg bare vil dø. Grunnen til at jeg er så lite positiv for tiden med tanke på fremtiden har mye med all denne bipolar grublingen å gjøre. Det kjennes ikke ut som at det er noe vits i å gjøre noenting på en måte.

2 kommentarer

Cille

13.01.2013 kl.23:18

Så bra at medisinene funket som de skulle. Søvn er så utrolig viktig!

Dumt at du tenker så mye på det om du er bipolar eller ikke. Betyr det mye for deg å vite om du er det eller ikke?

Du er forresten nydelig <3

Modesty

14.01.2013 kl.14:19

Cille: Søvn er veldig viktig! Så greit at det finnes noe som faktisk funker så man får sovet ordentlig.

Jeg har diagnosen bipolar, så sånn sett er jeg "fucked" hehehe. Men ja, usj har vel kanskje ikke helt ønsket å innse det eller ta det innover meg sånn ordentlig eller ja.

Å tusen takk! <3

Skriv en ny kommentar

hits