Fine legekontoret og legen. <3

Så jeg ringte legekontoret i går, sa hvem jeg var og at det ikke gikk så bra. De bare hmm det ble vel altfor lenge for meg å vente til torsdagen, og jeg hadde vel behov for noe lengre enn bare ti minutter, vent litt så skulle de høre med legen. Fikk beskjed om at jeg hadde veldig snill lege som kunne se meg etter at legekontoret egentlig har stengt. Jeg hadde egentlig ikke noe lyst til å dra men kom meg nå avgårde allikevel. Endte opp med å sitte i ihvertfall en time hos legen. Det var godt med en prat, han skjønner meg på mange måter. Han lurte på hvordan det var med selvmordstanker osv om jeg måtte inn på sykehuset, det kostet meg ikke to kalorier engang å lyve. Jeg gjorde det helt automatisk uten å tenke på det engang, og jeg er rimelig overbevisende når jeg lyver så han trodde på det.

Ellers ble jeg litt skremt, han begynner å skjønne meg. Sa at jeg ikke var normal eller typisk noenting som helst, at ja jeg er veldig vanskelig å hjelpe. Men at jeg kanskje burde prøve medisiner fordi jeg måtte vel snart innse at noe ikke var helt som det skulle i hjernen. At jeg ikke kan flytte ethvert fjell kun på stahet og viljestyrke. At jeg er min egen verste fiende i endel tilfeller.

Vi var bare såvidt inne på det at jeg tok pillene på fredagen. Tror han hadde samme oppfatning som noen av mine venner, jeg er for smart til å virkelig tro at jeg kom til å dø av litt paracet osv.

Når jeg gikk fra legen fikk jeg en klem, "du MÅ klare det!". 

Spesielt en av vennene mine ble virkelig frustrert på at jeg hadde løyet for å slippe å bli innlagt. Men det er helt greit, vet at det bare er fordi de egentlig vil ha meg i live. De er ekstra bekymret nå som mannen har reist på jobbreise.

Alle virker bekymret, ting blir sladret om, alle vet hva som har skjedd, alle forventer at jeg er smart nok til å faktisk klare å ta livet av meg, alle forventer at dette ikke er alt som kommer at det vil skje mer, alle prøver å få meg til å være positiv, alle prøve å gi meg grunner til å leve. Fordi de er sikre på at jeg ikke velger livet, fordi de er sikre på at de ikke har peiling på hva som egentlig foregår inni meg, fordi de vet at ingen kan se gjennom løgnene mine, fordi de vet at de egentlig er helt maktesesløse.

Og jeg, jeg bare er, enn så lenge.

2 kommentarer

tankekaoset

29.01.2013 kl.12:51

Fortsett å kjempe kjære deg <3<3

Cille

29.01.2013 kl.21:53

Så bra at du har en så snill og god lege <3 Hør¨på vennene dine, de vil så gjerne ha deg i livene sine. Aldri gi opp kjære deg. Klem

Skriv en ny kommentar

hits