Gull og blå teip manikyr

Første gang jeg prøver ut teip design, har jo sett det maaange ganger før men aldri helt somlet meg til å prøve. Har vel som mye annet tenkt at det egentlig er litt vanskelig å få til, men det er det absolutt ikke. Er vel egentlig litt frelst, anbefaler definitivt å prøve det ut! Mye morsomt man kan gjøre både med vanlig gjennomsiktig teip og med disse små tynne neglteipene man kan få for en slikk og ingenting fra ebay. 

Har hatt to nye neglelakker på skrivebordet mitt en halv evighet nå, med tanke om at de MÅ jeg prøve ut sammen. Gullfargen er OPI goldeneye (utrolig fin gullfarge som nesten virker som gjennomsiktig lakk med massevis av gullskimmer så tror denne definitivt kan brukes som gull overlakk over andre farger, må prøve å huske å gjøre det en gang!), blåfargen er OPI unfor-greta-bly blue.
Som dere ser prøvde jeg bare ut litt forskjellige design. Noen få ting jeg lærte av å gjøre dette selv. Det ene er at siden jeg bare får lakkert et lag med i dette tilfellet blåfargen burde man passe på å gjøre det laget litt tykkere enn hva man kanskje ellers ville gjort. Det andre er at om man ikke passer på at den gjennomsiktige teipen sitter ordentlig nedpå overalt får man ikke de superskarpe linjene, så pass på å press teipen ordentlig ned på neglen!

Ble ikke 100 prosent fornøyd med dette designet siden det egentlig bare ble mest testing, men samtidig er det fint nok (pluss at jeg elsker fargene) til at jeg ikke helt har hjerte til å fjerne det med en gang. Så det får bli på neglene inntil videre, frem til jeg finner ut hva jeg skal leke meg med neste gang!

6 kommentarer

Anne-Helene

06.02.2013 kl.14:20

stilig!

Modesty

06.02.2013 kl.20:56

Anne: Tusen takk! :D

Multi2ne

06.02.2013 kl.21:05

Kult! :D Utrolig fin gull farge! Synes det er stilig at vi lagde tape design på likt.

Ha en trivelig kveld :D

Lilleblomst

06.02.2013 kl.21:20

Så kult! :D Likte veldig godt tommelen!

Modesty

07.02.2013 kl.09:33

Multi2ne: Hehe ja det var litt artig altså! :D

Modesty

07.02.2013 kl.09:34

Lilleblomst: Ja det gjorde jeg også, tror jeg må lage en gang med sånn tynn teip på alle fingrene. :D

Skriv en ny kommentar

hits