Liten oppdatering

Her har det bare gått slag i slag! Vært masse på AEG i ferien (stort hestestevne med litt annet gøy som også skjer som konserter osv). Har hatt det veldig gøy, men det gikk hardt utover kroppen som egentlig ikke tåler så mye greier. Så på slutten av ferien hadde jeg kraftig hodepine tre døgn i strekk selv om jeg sov 12 timer osv, ikke særlig gøy men det var vel litt verdt det allikevel.


Fått ny yndelingsfleece genser, tenk at den bare har ligget lenge i en kleshaug uten at jeg har tenkt på å begynne å bruke den før nå!


Ellers har jeg fått en stor interesse for å bruke skjorter, fant ut at jeg føler meg veeeldig fin med skjorte på. Plutselig så man så innmari mye mer ordentlig ut uten at man egentlig har gjort noe særlig for det!


Har vært gladere og mer fornøyd enn på lange tider, tenk ikke noe selvmordstanker eller slikt på minst to uker!Fått trent hesten ganske bra i det siste, og fikk knipset noen kule bilder av dem en morning det var skikkelig "winter wonderland" her ute.Begynte å bli skikkelig syk, også ble jeg veldig syk. Å herligheten, bra at dette skjedde når psyken var bra for det tar hardt nok på selv nå... Håper jeg blir fort frisk men skjeldent jeg er så heldig så da...

Heldigvis har jeg bra puddel underholdning! Og sett endel Doctor Who sammen med mannen. <3

Ellers har jeg hatt siste time med psykologen jeg har gått til, så nå skal jeg snakke med en annen en. Førsteintrykket mitt var nei, nei og atter nei dette går ikke. Men man skal jo ha et åpent sinn og alt det der så jeg skal prøve en vanlig time med henne og se hvordan det går. Utrolig kjipt at når jeg hadde en relativt grei nok psykolog og måtte begynne hos en jeg virkelig ikke har noe god følelse for men sånn er livet!

Mannen har også vært på enda en jobbreise, og når han kom hjem virket han meget fornøyd med seg selv. Viste seg at han hadde kommet over OPI neglelakker, og han trodde at han hadde vært flink til å plukke. Noe han definitivt har vært for jeg fikk tre neglelakker og ingen av dem har jeg fra før av, selv om den ene til og med er lilla! Men det får jeg vise dere senere, denne lille oppdateringen ble vist ikke så liten, wooops! 

6 kommentarer

Ida Kristine

03.03.2013 kl.14:07

Åh, nå ble jeg glad. Er så fint å høre at det går litt bedre psykisk. Håper det varer. Du fortjener det. Nyt det! <3

Modesty

03.03.2013 kl.16:09

Ida Kristine: Tusen takk, det nytes absolutt!!! Så får vi se hvor lenge det varer, jeg har ihvertfall gjort endel erfaringer med at jeg må ha nok søvn for å holde psyken stabil så har egentlig litt forhåpninger om å kunne holde ting litt mer stabilt ved "kun" å passe litt på søvnen. En natt med fem timers søvn og jeg kjenner jeg er på vaklende grunn med en eneste gang. Men heldigvis hvis jeg har brukt "trøtt"pille natten etterpå og sovet "normalt" så har det gått greit så en natt i ny og ne som skjærer seg tåler jeg så lenge jeg er litt obs.

Lilleblomst

04.03.2013 kl.00:23

Så godt å lese at ting går litt bedre! Det fortjener du så absolutt! <3

Multi2ne

04.03.2013 kl.14:10

Du ser lekker ut med sjorte :D

OPI nelglakkene er supergode :)

Modesty

04.03.2013 kl.14:54

Lilleblomst: Tusen takk. <3 Godt med en litt ordentlig opptur (som er en "normal" opptur) etter over et halvt år med dritt!

Modesty

04.03.2013 kl.14:57

Multi2ne: Tusen takk, føler meg ganske lekker med det også så kanskje man automatisk blir litt lekker bare pga selvtillits boosten eller noe hihi. OPI er supert, må innrømme at jeg fortsatt holder en like stor knapp på China Glaze men det har ikke mannen kommet over når han er ute på jobbreisene sine enda. Hehe de burde begynne å selge mer China Glaze osv på flyplasser osv så hadde jeg fått enda mer neglelakk i samlingen min!

Skriv en ny kommentar

hits