Freaky fancy svarte striper! Og latterlig psykologbesøk.

Så et bilde av dette designet en eller annen gang, har hatt det liggende i bakhodet siden den gangen. Digget hvor rar den egentlig ser ut, typisk min type smak. Spesielt siden dette ble lakket mens jeg fortsatt er syk så har jeg slitet/knotet maks men resultatet ble ikke så aller verst synes jeg! Stripa på ringfingeren ser litt rar ut men den klarte jeg å fikse på i ettertid sånn etter at jeg hadde tatt bilder selvfølgelig hehe.


Ellers var jeg hos den nye psykologen i går, skulle jeg fortalt om timen så ville det blitt en veldig lang historie, så den korte er rett og slett at den føltes ut som en stor vits. For en person jeg snakket med, ingen tvil om at jeg skal ringe på mandagen og høre hvordan man kan få byttet psykolog! Ser ikke særlig vits i å prate med noen som virker såpass fjern, ikke virket det som at hun hadde lest/husket et eneste ord fra journalen eller når min gamle psykolog har snakket med henne heller så jada. Oppegående, intelligent helst mannlig psykolog søkes! Hehehe. Aldri så galt at det ikke er godt for noe da, har ledd godt av timen i ettertid. Jaggu meg bra at bytte av psykolog skjer i en periode hvor jeg klarer å holde meg flytende, får bare håpe det fortsetter sånn selv uten psykolog og at jeg skal på relativt lang ferie osv. 

Nesten så jeg vurderer å droppe hele psykolog greiene, for har ikke helt troa på å finne en ny såpass oppegående psykolog som han jeg har snakket med, men samtidig så vet jeg at det vil være dumt, veldig dumt. Så må vel bare være teit å prøve forskjellige til jeg finner en jeg passer med. Litt redd for at de skal synes jeg er teit/kresen men samtidig så hallo hvis jeg ikke kan snakke med en person jeg faktisk VIL snakke med så kan det heller bare være.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits