Siste timen hos den psykologen, heldigvis!

Aldri, aldri skal jeg snakke med den psykologen igjen og det kjennes absolutt herlig ut!

Sist gang jeg var hos henne måtte jeg vente i 12 minutter så jeg var rimelig spent denne gangen. En etter en ble de andre på venterommet hentet, tilslutt var det bare meg som satt igjen, og jeg satt der og satt der. Tilslutt 16 min etter at timen min skulle ha begynt kom hun. Sa hun unnskyld eller beklaget seg denne gangen heller, å neida her bare later vi som ingenting! Kjente jeg på dette tidspunktet var enda mer bestemt på å bytte og rimelig sinna. Føler at det er utrolig respektløst å bruke tiden min på den måten også ikke engang beklage seg! Altså han andre jeg gikk til var ofte forsinket også, men aldri så mye og han beklaget seg alltid for det og jeg har FULL forståelse for at tlfer må tas osv. Men å bare late som ingenting når man er såpass forsinket og begge gangene jeg har vært hos henne, nei i min bok er ikke det grei oppførsel ihvertfall.

Fortalte at jeg ville bytte psykolog. Og da fikk jeg bare åååååh men hvorfor det da og var det noe galt med henne osv? Fortalte at vi ikke matchet noe bra, at jeg ikke hadde noen god magefølelse på å snakke med henne og at jeg derfor ikke ville åpne meg for henne. I tillegg til  at hvis jeg hadde møtt på henne på noe sosiale greier ville jeg aldri i verden snakket med henne og da blir det helt feil å skulle snakke med henne bare fordi hun er behandleren min (hadde jo faktisk rømt fra henne for å slippe å snakke med henne men det sa jeg ikke hehe). Da begynte hun med at magefølelse er gamle inntrykk og at hun sikkert minte meg om noen og at jeg minte henne om noen og bla bla bla, virket som at hun ville overtale meg til å prøve litt til. Sa bare veldig bestemt at det ikke var sånn for meg i det hele tatt, og at magefølelsen min er noe jeg virkelig stoler på, og at jeg NEKTER å gjøre noe annet da den har vist seg å nesten alltid ha rett. 
Så fortsatte hun å presse videre på om det var henne det var noe galt med osv osv. Kjente jeg ble enda mer irritert, det er da ikke min oppgave å fortelle henne hvordan hun skal gjøre jobben sin og NEI det trenger ikke være noe alvorlig galt med henne bare fordi man ikke matcher. Hun fortsatte å være rimelig teit og på jordet, gidder ikke gå inn på alt for å si det sånn.
Hun tok opp det at legen gjerne ville ha møte fordi sånn og sånn. Sa at det virkelig ikke var noen vits i det møtet siden hun skulle være med og jeg ikke ville snakke mer med henne, og at jeg ikke hadde den oppfattelsen som hun hadde om hvorfor legen ville ha et møte. Nei men det var jo hennes oppfattelse at sånn og sånn med legen min, kjente jeg bare seriøst jeg snakker med legen min ganske ofte og du har pratet pittelitt med han på tlf og vet nå bedre enn meg hvorfor han vil ha et møte med meg og en psykolog?!

Etter ca ti minutter med piss fikk jeg henne endelig til å si at hun skulle si til inntaksfolkene at jeg ville bytte psykolog, og fikk beskjed om at jeg ville havne på venteliste igjen (hurra eller noe men det må vel bare være sånn). Også bare avsluttet jeg timen, jeg var så innmari lite interessert i å snakke et eneste ord til med henne for å si det sånn. Det beste med det hele var at jeg følte meg ikke særlig slem, for uansett om jeg etterhvert var rødglødende av raseri så holdt jeg meg rolig. Dessuten, nå hadde jeg gitt henne en sjanse, bare kjent at magefølelsen igjen hadde helt rett og siden jeg ikke vil være flink pike som blir overkjørt men heller ha bein i nesa så var det helt riktig å be om å bytte behandler nå uten å ha prøvd noe mer.

Så da var det vel bare å vente...

3 kommentarer

Anne-Helene

18.03.2013 kl.15:21

så bra at du får byttet!

stolt av deg!

Modesty

18.03.2013 kl.15:23

Anne: Takk, er litt stolt av meg selv hehe.

Skyen

18.03.2013 kl.15:33

Haha! Skjønner sååå godt at du vil bytte. Hun høres litt ut som hun var på en annen planet i en annen galakse... Bak et sort hull.

Skriv en ny kommentar

hits