Dumme dager

Når alt du sier er dumt, når alt du gjør er dumt, når alt du tenker er dumt, når alt du IKKE gjør er dumt, når verden er dum, når det bare kjennes ut som at du aldri i verden kan vinne...

Når man ikke vet hvordan man skal takle de dumme og vanskelige følelsene, så man prøver det man kan fra før av. Om man dytter i seg nok mat, om man dytter nok mat NED så kan vel ikke følelsene klare å boble OPP? Kanskje de tilslutt vil drukne i maten og forsvinne?

Når verden virker så rar at jeg må begynne å ta på vegger, for jeg er ikke helt 100% sikker på at de faktisk er der, at de er faste og harde, kanskje de egentlig bare er et falsk bilde og at hånden vil gå rett gjennom.

Når du ikke aner hvem personen i speilet er så det er best å unngå det.

Når du bryter sammen når du prøver å gjøre ting, du er på vei til å segne om, men stopper halveis. Du vet at om du segner helt om på gulvet er det en sjanse for at du aldri orker å reise deg igjen. Så du hikster en stund før du retter deg opp igjen. Noen ting må gjøres, for noen skapninger er avhengig av at man tar vare på dem.

Når du er i gråsonen, balanserer på en line, midt imellom det går greit og stupet.

Å skulle dra på ferie stresser meg. Så mye som skal/må/burde gjøres før man drar. Hadde jeg vært oppegående hadde det ikke vært noe problem, da kunne jeg bare tatt på meg rollen som superhelten Modesty. Men det er jeg ikke... Jeg vil ikke gjøre noe, jeg vil gjemme meg under dynen min et sted hvor ingen finner meg. Men det vil kun gjøre ting verre og for hvert minutt som går er det ting jeg skulle ha fikset, jo senere det blir jo verre blir det å få det gjort, det er akkurat som fjellet vokser forann øynene mine.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg vet ikke hvordan jeg skal fikse ting, jeg vet ikke noenting, annet enn at det er dumme dager for tiden...

4 kommentarer

Skyen

20.03.2013 kl.20:52

Dette var et fantastisk innlegg! Godt skrevet, selv om det er slitsomt å ha det slik. Glad i deg!! :) <3

Modesty

20.03.2013 kl.21:52

Skyen: Takk <3

BareC

21.03.2013 kl.00:51

Jeg håper dagene snart blir bedre <3

Modesty

21.03.2013 kl.23:19

BareC: Takk det går litt opp og ned, heldigvis litt opp pittelitt innimellom.

Skriv en ny kommentar

hits