På ferie

Så ja, er på ferie i USA. Vært innom Boston, Los Angeles og nå er jeg i Las Vegas.
Turen er fantastisk, fryktelig, spennende, kjedelig og jeg føler meg som i en slags døs. Nesten omtrent så borte som de gangene jeg har vært innlagt på psykiatrisk egentlig. Tenk i over en uke glemte jeg på en måte at jeg har to fantastiske hunder, da jeg så gjennom bilder her om dagen veltet det plutselig over meg. Hvordan det er mulig å glemme de små lodott nurkene sine aner jeg ikke helt egentlig, men det viser  vel bare hvor bortevekk jeg er.

Allikevel er det ikke bare ille. Boston var fantastisk, vi var der bare i to døgn men gud så mye artig vi rakk å gjøre! Jeg løp fra det ene til det andre og trasket gjennom store deler av byen. Anbefales altså, skulle gjerne hatt mer tid der! Vi fikk også vært innom Science museumet hvor vi akkurat rakk å få med oss et fantastisk lyn show, før vi løøøøøp avgårde for å rekke Shear Madness forestillingen, jeg var så stresset etter løpingen at jeg klarte å helle en hel cola utover hele meg når jeg skulle sette meg ned, men det gjorde ikke noe. Storkoste meg under forestillingen, utrolig artig konsept at publikum får være med å styre showet!I Los Angeles har det blitt endel shopping. Også droppet vi endel av turiststedene, jeg følte egentlig ikke noe for å dra dit. Men vi tok oss en tur til Santa Monica pieren og Venice beach, spesielt sistnevnte angrer jeg virkelig ikke at vi dro til, kult å ha opplevd stedet/stemningen/folkene der. Så tok vi en dag hvor vi gjorde unna alt som skulle skje til bestemte tider. Som studioturen til Warner Brothers (kan VARMT anbefales!), hele turen var bra men høydepunktet var definitivt at vi var der riktig dag for å kunne komme inn og se settet til Big Bang Theory!!! Trodde nesten at øynene skulle dette utav hodet på meg, tenk å se stuene osv i virkeligheten! Etterpå dro vi videre til neste punkt på programmet, en ting jeg hadde plukket som jeg var litt usikker på om kom til å bli bra eller ikke. Heldigvis overrasket det stort. Den to timers rideturen i Griffith park var virkelig så fantastisk som de skulle ha det til, utsikten var utrolig og vi fikk også en god titt på Hollywood skiltet.

Nå sitter jeg på hotellrommet i Las Vegas. Klokken er litt over seks på morningen når jeg skriver dette og nei jeg har ikke sovet i natt. Vegas er et utrolig kult sted, med nok av artige ting å kikke på og nok av ting i butikker å sikle på. Men det er ikke noe bra sted for meg å være, ikke akkurat nå. I bakhodet lurer tankene om at den hemmelige datoen for ting å være over er nå her i Vegas, nettopp fordi jeg er i Vegas. Mat trøblingen er ille, jeg får i meg nogenlunde det jeg skal ha (eller hvem vet, følelsene sier altfor altfor mye, fornuften sier kanskje heller at det egentlig er for lite). Men det er med en god porsjon angst, selvhat og svelging av gråt når vi er ute blant folk og jeg for fader bare vil stikke min vei med halen mellom beina istedenfor å bestemme meg for hva jeg skal spise. Hodet plager meg, mange mange timer er brukt på utforskning av selvmordsmetoder. Skarpe ting skriker mot meg, skriker om å bli brukt på ikke konstruktive måter. Inni meg foregår det en krig, en kamp om å holde seg flytende, og det innebærer at jeg ikke får sove. Fremover de neste dagene har jeg så altfor, altfor mange timer helt alene.

Men det går bra, det må det bare gjøre...

 

5 kommentarer

maria sanni

08.04.2013 kl.15:35

Bare innom for å ønske deg en strålende mandag <3

Birthe

08.04.2013 kl.15:40

fin blogg, søte deg! ta en titt på bloggen min?<3

Eilen - Kommenterer tilbake!

08.04.2013 kl.15:42

Bare innom for å ønske deg en fin mandag videre! :-)

Jorunn Sandmoen Rørvik

08.04.2013 kl.15:43

DIGGER BLOGGEN DIN ♥

BareC

10.04.2013 kl.23:15

Jeg er glad for at du koser deg på ferie, men jeg skulle ønske alt det vonde lot deg få fred sånn at du kan nyte ferien din for fullt.

Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits