Jeg overlevde Vegas!

Akkurat nå sitter jeg trygt og godt plantet i sofaen, så woho jeg overlevde siste delen av ferien også. Det vippet faretruende i feil retning en stund. Det virket til og med som om kroppen lot seg merke av det, for ene dagen hadde jeg så innmari vondt i ryggen at jeg var på gråten og ting bare svimlet for meg. Veldig merkelig og frustrerende for det var ikke noe bestem sted jeg hadde vondt, aldri hatt det sånn før. Heldigvis gikk det over igjen før vi skulle ut å fly! Jeg har shoppet masse! Telte fort over og kom til 46 neglelakker! Mulig jeg slo litt for mye på stortromma hehe.  Ellers ble det også med fire par nike joggesko (de er allerede billigere der og når jeg i tillegg fant på salg, ja takk!), to par høye hæler, doctor who t-skjorter!, litt treningstøy, litt annet tøy, supermasse undertøy (var så billig så gikk vist pittelitt amokk), knæsj rosa bånd til hundene (wee!) og masse håndkremer. Også en lilla samsonite koffert selvfølgelig, for vi hadde shoppet så mye at vi bare måtte ha en koffert til! Hehe.


Bare Essie neglelakkene jeg kjøpte der borte.

Greit/deilig med litt ferie og oppleve litt annet, selv om jeg gjerne skulle klart/orket å gjøre mer utav det men men. Både godt og ikke fult så godt å være hjemme igjen, føler jeg balanserer litt på kanten hele tiden.

6 kommentarer

tankekaoset

17.04.2013 kl.12:34

Bra at du har kommet deg trygt hjem igjen <3

Jeg kjenner til den følelsen når man kommer hjem igjen etter en slik tur, det er både godt og jævlig og man kræsjer liksom litt. Ihvertfall gjør jeg det.

Håper du fikk med deg noen fine opplevelser i bagasjen, det høres ut som om dere har gjort mye spennende :)

Hihi, jeg må også alltid ha med meg en ekstra koffert hjem (minst) når jeg er i USA.

BareC

17.04.2013 kl.14:27

Jeg er så glad for at turen ble fin for deg. Hver stolt av alt du klarte å gjøre og prøv å ikke tenke på det du ikke gjorde. Synes det var tøft gjort av deg å klare å reise:)

Er litt misunnelig på alle de neglelakkene du har;) Hvor mange har du nå da, i tillegg til alle de nye du har kjøpt?

Klem

Modesty

18.04.2013 kl.12:24

tankekaoset: Takk. <3 Var sikker på at jeg skulle kræsje men det går egentlig helt greit, sikkert fordi jeg egentlig aller, aller helst godt bare kunne vært hjemme hele tiden akkurat denne gangen. Men greit med litt ferie allikevel, litt nye oppdagelser og opplevelser.

Hehe USA er farlig shoppingmessig. :P

Modesty

18.04.2013 kl.12:27

BareC: Takk. <3
Oi, hehe veldig mange?! Telte for ganske lenge siden og da hadde jeg vel godt over 100 neglelakker fra før av om jeg ikke husker helt feil. Egentlig er det helt rart for jeg har masse masse neglelakker men det kjennes ikke sånn ut, og jeg kan som regel navnet på dem alle sammen. Men tror jeg må begynne å begrense litt, selv om jeg lar venner osv bruke neglelakken min osv så har jeg nok kanskje eventuelt litt mye etterhvert nå. :P

BareC

19.04.2013 kl.14:48

oi, ja da har du nok for en stund fremover;) Jeg har 15 stykker og føler jeg har mange. hehe

Synes det er bra at du liker så godt neglelakk, at det er noe som gir deg glede :)

God helg søte deg <3

Modesty

19.04.2013 kl.23:29

BareC: Jeg føler jeg aldri kan ha nok neglelakk, eller klær eller sko eller ja :P Om jeg bare hadde lakket neglene sånn vanlig så hadde jeg nok fint klart meg med sånn 15 stk, men nå som jeg driver med så mye forskjellige design osv så måååå jeg jo bare ha riktig farge til dit og datt så da føler jeg at jeg noen ganger ikke har nok av noe faktisk.

Neglelakk gir meg masse glede, sånn sett er jeg nok egentlig heldig for jeg har egentlig en god del sånn som gir meg glede. Men neglelakken er nok det som er den letteste gleden hvor minst kan gå galt osv, også kan man jo bære den rundt med seg overalt hvor man går.

God helg til deg også! <3

Skriv en ny kommentar

hits