Deilig å være hjemme igjen!

 

Har prøvd å fokusere på alt det positive ved hverdagen etter at jeg kom hjem, og det er nok akkurat det som gjør at jeg fortsatt balanserer på riktig side av stupet.


Sååååå søt da. <3


Turer med mine nydelig puddelsnupper og de kuleste nye båndene!


Kunne lage sin egen mat!!! Litt mer jobb men da vet man hva man får og kan lage alle favorittene sine, sånn som dette nemlig verdens beste kyllingboller! <3


Hjem til joggeturer i deilig grått og småkaldt norskt vær! Men det går fint det med så fin jakke å slenge på seg, også ekstremt fornøyd med at magen faktisk var helt flat og at treningstøyet satt litt løsere. Weee!


Sånn apropo weeee!


Puddlene mine er som to solstråler på bein, nok å faktisk si wee også eksploderer de av glede. <3


Gamle frøkna, så utrolig glad for at du fortsatt er såpass frisk og rask og fortsatt henger med oss. Tenk straks er hun 11 år! Eldre enn jeg nesten hadde turt å håpe på, må du bli hos oss enda en stund videre. <3


Lilla neglelakk. <3 OPI sin can't let go fra Liquid Sand kolleksjonen (altså at den tørker med en slags ruglete finish).

Og selvfølgelig ikke minst hjem til verdens beste hest, hadde sprangtime på han i går og han var råååfin. Jeg red faktisk ikke så verst selv heller. Kjenner det innmari godt i kroppen i dag da, ville helst bare bli i senga men det går jo ikke, opp og hopp masse å gjøre!

Å komme hjem til å lage egen mat har ikke hjulpet så mye som håpet, det er som om jeg har krig med min egen underbevisthet. Når kvelden kommer har jeg ofte spist godt under 1000 kalorier, noe som bare ikke går så da må jeg tvinge i meg mat på kvelden for å prøve å redde dagen matmessig. Men er ikke særlig glad i det... Når jeg i tillegg føler at jeg blir feitere så blir det jo vanskeligere og vanskeligere å tvinge i seg mat, men jeg vil ikke gå i den samme fellen for hundrede gang. Jeg er så LEI! Jeg trenger en endring, en forandring, noe nytt, noe som faktisk funker!

Det må skje noen forandringer fremover, jeg må da snart ha gått i nok feller og ha blitt smart nok til å vite hva som må gjøres og hvordan. 

Det går veldig, veldig bra akkurat nå og allikevel så balanserer jeg så nærme stupet at jeg kan kjenne suget. En fot forann den andre, det skal gå på et vis!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits