Fått bakedilla! :D

I går brukte jeg sikkert halve dagen på søling av mel, elting av deig, smakstest av bolledeig (viktig, viktig!), steking og ikke minst senere spising av alt denne herligheten sammen med en av mine beste venner som ble overlykkelig. I går startet som en litt kjip dag, men jeg tok meg litt sammen og startet på tidenes bakeprosjekt og er veldig glad for det nå. Fryseren er fylt opp og jeg storkoste meg virkelig i går. Ikke er det særlig vanskelig heller!

I går ble det bakt pizzasnurrer med kjøttdeig, spinat, litt løk, fetaost, soltørkede tomater og litt ekstra olje med krydder. Bakte også boller med melkesjokolade og egentlig relativt grove horn med ost og skinke (har allerede en plan for hvordan å få de enda bedre, var nemlig første gang jeg prøvde meg på horn i går).

I dag var jeg nesten litt trist for jeg vil jo bake meeeer! Men så kom jeg på at jeg jo også har en plan om en fullstendig hjemmemekket hamburgermiddag så da må man selvfølgelig bake hamburgerbrød, hurra! Og ja for de som ikke kjenner meg, jeg må virkelig ha en skrue løs som oppfører meg såpass husmoraktig med så mye husarbeid og baking, hehe. Det er virkelig ikke helt den vante meg, men igjen jeg tror det er bra, forandringer er en god ting.

2 kommentarer

Skyen

19.04.2013 kl.15:55

Du er suuperflink! ;)

Modesty

19.04.2013 kl.23:24

Skyen: Tuuusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

hits