Neon striper/teip manikyr

Jeg har siklet og siklet etter å gjøre noe morsomt med neon neglelakker, men jeg har rett og slett ikke hatt noen i samlingen min. Det fikk jeg heldigvis rettet opp når jeg var på ferie! 

Jeg begynte med tre striper på hver negl sånn her (med et lag hvitt under), og iiiiih så fantastisk med masse fine farger!
Så tok jeg og lekte meg litt med den tynne teipen og lakket et lag svart neglelakk oppå, dro av teipen og voila!

Jeg hadde en superbra dag i går på utdrikningslaget til en venninne, fikk også masse skryt for neglene og det setter jeg utrolig stor pris på! Slappet helt av i går og bare storkoset meg. Vanligvis har jeg alltid noe mørkt som drar i meg, og drikking er ikke alltid så gøy/lurt osv. Men i går kastet jeg meg med på drikkeleker og shottet når det var "felles" shotter osv. Storkoset meg vilt rett og slett. Er egentlig utrolig glad i den gjengen, for de aksepterer meg også som jeg er. 

De syntes også at jeg var blitt slankere, og jeg fikk kommentarer på at jeg var så flink å jogge osv. Litt kry, og super motivert til å fortsette!

5 kommentarer

Skyen

21.04.2013 kl.13:29

Så utrolig tøffe negler!!

A Dreamy World

21.04.2013 kl.16:39

Æh, det var dritkult. Hvilken tynn tape snakker du om? Og hvor får man tak i den? Dette vil jeg også prøve ;))

Modesty

21.04.2013 kl.16:48

A Dreamy World: Tusen takk! Søk på nail tape feks på ebay, er der jeg har kjøpt mine. Genialt "verktøy" om man liker å dille litt med design på neglene sine. :D

missniki

22.04.2013 kl.20:16

ÅÅ, digger deg

Multi2ne

24.05.2013 kl.16:50

stilige negler! :)

Skriv en ny kommentar

hits