Bang sa det!

Egentlig hadde jeg tenkt til å komme med et positivt innlegg/neglelakk innlegg, men det virket så vanskelig å få ut. Sannheten er at det går så fantastisk bra og så dårlig på samme tid. Egentlig trodde jeg at det gikk bare bra. Jeg følte meg så frisk og fin, tanker som jeg er god nok som jeg er føyk gjennom hodet. Jeg har spist så mye mat jeg bare har villet har det føltes ut som. Jeg har vært fornøyd og smilt gjevnlig.

Men innvendig har noe skurret. Akkurat som om det er en liten stemme som har hvisket ting, ting jeg ikke har ønsket å høre eller tro på. 

Plutselig var det som en dør sprang opp og alt som skurret er begynt å komme frem i lyset, og nå får jeg ikke stengt døren uansett hvor hardt jeg prøver. Nesten så jeg hører den hånende stemmen, hvor dum er man ikke om man tror man kan bare slutte med en spiseforstyrrelse, med uhensiktsmessige taklingsmåter, at det store sorte hullet skulle forsvinne.

Jeg prøver å starte hver dag positiv og bra, gjør mitt beste. Men i går kjente jeg at jeg ble trist, at ingenting kunne dekke over det. Hvor fort går det ikke å gå tilbake til gamle vaner, til å kjenne sulten rive i kroppen, til å kjenne at det ikke er nok, til å kjenne at man vil gjøre omtrent alt for å dekke over smerten innvendig, inkludert å flytte den til utsiden. Så jeg "løp" på et barberblad gjentatte ganger, det gjorde ikke vondt engang, ikke da for da gjorde det så vondt helt andre steder. I dag våknet jeg, det kjentes ut som et tog hadde kjørt over meg. Slutten på gårsdagen kjentes ut som en rar drøm, men jeg hadde sterke bevis på at det var den smertelige virkeligheten. Jeg reiste meg, gjør det jeg må gjøre ta på meg den sterke masken og fortsette. Innvendig viste jeg allerede at alt var en løgn, men hva annet kan man gjøre?

Det finnes nok ingen lykkelige slutter for sånne som meg.

 

Én kommentar

Norah

10.05.2013 kl.03:17

joda, det finnes lykkelige slutter for sånne som deg også! jeg hadde bulimi fra da jeg var 12 til jeg var 19 år.. og nå er jeg feit! og ønsker mer enn noe annet å gå ned i vekt. ikke bare det, så vil jeg si at det ordner seg alltid til slutt. marerittet er helt sikkert over om ikke så lenge , vær sterk!

Skriv en ny kommentar

hits