Å begynne å trene er det smarteste jeg har gjort!!!

Om ikke annet har jeg ihvertfall fått gjort en meget smart/bra ting i år. Jeg har nemlig begynt å trene sånn ordentlig igjen! Har hatt et ønske om å starte å trene på noe som heter Burn Fat Boot Camp ganske lenge nå, men det har bare blitt skjøvet bort og vekk. Orker ikke, klarer det sikkert ikke, huff nei. Men så plutselig kjente jeg at JO fader heller dette har jeg ønsket å gjøre sååå lenge, nå hopper jeg i det å prøver ut den gratis prøveuken! For å si det sånn, jeg kjente med en gang at her er stedet jeg skal trene fremover! Så jeg tok ganske kjapt og skrev kontrakt om å trene tre ganger i uken. Jeg har jo ønsket meg å trene skikkelig styrke, lære meg mye av disse baseøvelsene og ikke minst få hjelp til teknikken. På boot campen fant jeg alt det, pluss super koselige coacher og andre treningsglade mennesker.

Begynte å trene der nå i mai måned, og i dag har jeg hatt både verdens beste motivasjonsboost og jeg fikk litt aha opplevelse. Trente styrke der sist på tirsdagen og da ble jeg ikke så sliten/støl etterpå så jeg konkluderte med at selv om jeg hadde syntes det var tungt så var jeg tydeligvis god for mye mer! Dermed gikk jeg inn i dagens treningsøkt med et motto som var noe ala "Du er sterkere enn du faktisk tror!". Så jeg økte på med vektene på alle øvelsene, og fant ut at jeg faktisk ER sterkere enn jeg tror!!! Slo mine personlige rekorder i alle øvelsene i dag og det smakte utrolig godt. Det som smakte best var nok at jeg faktisk klarte syv vanlige push ups (forrige gang hadde jeg akkurat økt fra fem til seks) så jeg var sikker på at jeg ikke kom til å øke der men jaggu fikk jeg det til! Eller at jeg faktisk skulle øke så mye på vekta i knebøyen at jeg måtte spørre om hjelp fra ene coachen om hvordan jeg skulle holde når jeg skulle ta knebøy med TO kettlebells, woho! Eller kanskje det beste var sumo markløften, på tirsdagen tok jeg vel 32 kg eller noe så der. I dag prøvde jeg først to stk som tilsammen ble 40, men syntes det ble litt vanskelig så neste runden klinte jeg til med en kettlebell på 44 kg. Og ikke nok med at jeg klarte det men jeg klarte 8 repitisjoner som jo betyr at det var ihvertfall ikke for tungt! At jeg klarte å ha teknikken relativt bra inne selv når jeg tok mye tyngre vekter gjorde selvfølgelig alt bare mye bedre, har fortsatt litt finpuss igjen på teknikken (tar sin tid å bli flink på teknikk!) men heldigvis har jeg kjempeflinke mennesker på boot campen som hjelper meg.Ellers fikk jeg jo også skikkelig aha opplevelse også som sagt. Det var noen nye med på trening som vanlig, som bare kikket på meg siste runden før de spurte om jeg hadde trent der kjeeeeempe lenge, for jeg tok jo så tunge vekter. De trodde nesten ikke på meg når jeg sa at jeg hadde startet denne måneden her. Da lurte de på om jeg var født sånn supersterk, men kunne fortelle at jeg hadde startet på samme sted som de var nå, med de letteste vektene og uten vekt på knebøyen. De bare så på med beundring i begynnelsen når jeg begynte å ta 44 kg på sumoen og da var det akkurat som jeg så meg selv litt utenfra, og jeg kjente bare at fy fader så langt jeg har kommet på så kort tid! For bare en uke siden var det jeg som kikket beundrende på de som kunne gå å ta en hvit kettlebell, og nå plutselig var jeg en av dem!!!

Tenk så fremgang jeg har hatt på litt under en måned, jeg GLEDER meg STORT til fortsettelsen på dette nye treningseventyret!

2 kommentarer

Lovelyliller.com

03.06.2013 kl.12:17

Trening er så mye! Terapi bla. Love it :)

Multi2ne

05.06.2013 kl.17:33

Det er så mye i som ligger i hodet når det kommer til trening! Du blir å nå akkurat så langt du vil. Ønsker deg lykke til videre :D

Skriv en ny kommentar

hits