Jeg har endelig fått meg traktor!!!

Siden jeg er hestejente har jeg lenge drømt om å bytte ut den lille (men veldig fantastiske) konebilen min med en ordentlig bil som kan trekke hestehenger. Vi har jo en bil som kan trekke hestehenger i familien, men den er bare ikke god nok på noen som helst måte. Hver gang vi har trøblet når vi har kjørt hest (og det er blitt noen ganger...) så har jeg drømt om å eie en traktorbil. Noe som ville kommet seg ut av gjørma, noe som ville klart å trekke seg opp bratte bakker vinterstid og som ikke minst kunne trukket den store hestehengeren med to store hester uten at det er noe problem for den.

Vel nå endelig er på en måte mine drømmer bønnhørte. Det ble ikke akkurat det jeg hadde håpet på og drømt om, men nesten det samme bare en eldre versjon. Er jo bare et år siden vi kjøpte småbruket og tok opp et lån banken egentlig ikke ville gi oss, så det var bare ikke riktig timing å måtte ta opp enda mer lån. Heldigvis for meg så ordner ting seg på et vis etterhvert uansett. En pajero har nemlig stått i flere måneder og nesten bare ventet på meg føles det nesten litt ut som. Når den ble lagt ut for salg hadde jeg akkurat innsett at det var noe sånt jeg måtte ha i den prisklassen, så jeg sa ja til å kjøpe den. Så nå i det siste har jeg bare ventet på at det skulle bli juli så den ble min. Jeg har fått sett den litt da for den har stått hos min bestevenninne og ventet på meg, er nemlig hennes far og mannen hennes som skulle selge den.


Fine fine traktorbilen min utenfor stallen i dag tidelig <3

Oppi at alt føles vanskelig, tungt og trått ut så er det deilig at noe faktisk bare ordner seg. At en sånn bil jeg har ønsket meg og drømt om finner veien til meg. Og at pengene vi trengte fantes så vi slapp å ta opp lån. Men jeg viste at noe kom til å ordne seg. Jeg tror nemlig på at uflaks balanseres opp med flaks, så om noe er vanskelig så må noe bli enkelt.

Så får det heller være at jeg tydeligvis må slite meg gjennom enda mer depresjon og muligens nå influensa for at det med bilen skulle fikse seg. Jeg lever ihvertfall litt på det at jeg har fått meg fiiiiin traktorbil for tiden så det drar meg litt opp igjen.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits