Driter i alt og drar på ferie!

Egentlig går ting ikke noe bra, så jeg hadde til og med sagt det til psykologen så jeg fikk time lenge før det hadde gått en uke siden sist. Men den blir ikke noe av. Jeg driter i absolutt alt, alle avtaler osv for begynnelsen av neste uke og drar på ferie. Kanskje dumt, men logikken er at det er bedre å være i live enn å ende opp død. Så får man heller fikse opp i ting litt senere eventuelt.

Jeg håper jeg får dratt litt vekk fra alt det inni meg også og at jeg bare kan kose meg, mye å håpe på kanskje men likefult så håper jeg på det.Det er første gang jeg drar uten familien og mannen på ferie, men det skal nok gå bra. Egentlig har jeg gått litt på eggeskall i dag, bare ventet på at noen skal ta tak i meg og si HALLO du er altfor syk og deprimert til å stikke på ferie du må heller rett inn på sykehuset. Men så kommer jeg på at ingen egentlig vet hvor dårlig det går, så da puster jeg litt ut igjen.En ferie nå uten sikkerhetsnett er kanskje ikke så lurt, men jeg trenger noe, en forandring. Dessuten kan det ikke bli stort verre, og jeg holder ut de dagene ferien er på, fordi jeg vet at jeg er sterk, sterkere enn jeg tror.

Nå får jeg løpe for å dra til flyplassen!

2 kommentarer

tankekaoset

14.07.2013 kl.19:54

Så vakker du er :) Jeg håper du får en fin tur og klarer å få en liten pustepause når du er vekke. Hvor reiser du hen forresten?

Og ja, du er sterk ❤

Klem

Modesty

19.07.2013 kl.00:04

tankekaoset: Tusen takk. <3 Har vært i Edinburgh, tilbake igjen nå. :)

Skriv en ny kommentar

hits