Du får ikke ALLTID til alt du vil her i livet

Dette startet som en kommentar til en blogg som handlet om at det du vil her i livet det får du til, så lenge du bare vil og jobber hardt nok for det. At det er kun deg selv som setter grenser og begrensninger i ditt liv.

Dagens innlegg gir meg faktisk litt vondt i magen... Kan begynne med å si at jeg er helt enig med at vi som regel skaper våre egne begrensninger, det er faktisk noe jeg selv er veldig opptatt av. Samtidig som jeg begynner å bli litt lei. Jeg begynner å bli litt lei av å leve i en verden hvor det jeg møter overalt er at man alltid skal kunne klare alt bare man jobber eller vil det hardt nok. I et slikt samfunn er jeg rimelig sikker på at de fleste ser på meg som rimelig mislykket, og at jeg er det fordi jeg er lat eller ikke vil/ønsker ting nok. Jeg tror ikke det kunne vært så mye lengre fra sannheten enn det er mulig å komme. Å insinuere at jeg ikke har fullført skolen fordi jeg ikke ville det nok, eller at jeg ikke klarer å være i jobb fordi jeg ikke jobber hardt nok... Jeg kjemper beinhardt som regel hver eneste time av hver eneste dag, greia er bare at det synes ikke. Opp gjennom årene har jeg hatt mange drømmer og ønsker, mye av dem har jeg lagt mye energi og krefter bak å oppnå med som regel dårlige resultater. Jeg har lært at JA tro kan flytte fjell, men hvis det fjellet du trenger å få flyttet på for å oppnå målet/drømmen din befinner seg bak la oss si tre andre fjell som du daglig må flytte på bare for å i det hele tatt til en viss grad fungere i hverdagen, vel da er det faktisk sjeldent man kommer seg i mål og får flyttet på det fjellet man egentlig virkelig vil flytte på.

Ofte føler jeg at jeg daglig går forbi mine egne grenser og begrensninger. Bare så synd at det som regel handler om å på en okey måte komme seg gjennom dagen og dagens gjøremål sånn at man kan få en ny sjanse til å kunne gjøre alt påny i morgen.

Jeg sier ikke at jeg gir opp, eller at jeg aldri noensinne kommer til å oppnå noen av de tingene jeg virkelig VIL. Men noen ganger kan du jobbe deg halvt ihjel og ønske deg blå i trynet uten at du faktisk får til det du vil, og det må være helt okey det også. Fordi det at du ikke får til ting eller oppnår den drømmen betyr ikke at du er mislykket, svak eller mindre verdt som et menneske.

 

Og denne er til alle dere som heller ikke føler at dere får til det dere vil her i livet men som fortsetter allikevel, dere er fantastiske og minst like inspirerende (om ikke mer) som de som får til "alt" de ønsker å gjøre her i livet. Og jeg ønsker meg at vi alle slutter å føle at vi også en dag skal få det til, fordi vet du hva du får til noe akkurat nå, akkurat nå puster du, akkurat nå er du i live og det i seg selv er noe helt fantastisk!

Ingen kommentarer

Kristine

25.11.2013 kl.11:03

Veldig bra skrevet, jeg trengte å høre dette i dag.

Ønsker deg alt godt!

Skriv en ny kommentar

hits